Bæsj i bleia

God dag alle tapere. Jeg har rett til å kalle deg tapere uten at du blir lei dere, siden du leser dette innlegget. Hvis du leser dette innlegget eller er på denne kontroversielle og oh so twisted bloggen er du taper, horebukk og dum. Så lang har dere du lest 47 ord, det er ennå tid til å snu.
Siden du valgte og ikke snu, så leser du dette her. Kult, jeg hater deg.
Det er en stund siden vi har blogget nå. Vi er ikke helt sikre på hvorfor. Tankegangen vår har gått gjennom en revolusjonerende prosess som har gjort oss enda dummere og mer idioter enn vanlig. Det er sikkert fordi vi ikke har blogget. Synd. Men vi kan ikke gjøre om det som har skjedd, så vi får bare gjøre det beste ut av de hjernecellene vi har igjen. Jeg har en teori om at jeg ved et uhell har slikket hånden til noen som har brukt neglelakkfjerner. Det kan være en logisk årsak til at hjernecellene mine etser bort. Ingen burde bruke neglelakkfjerner. Man burde pelle av neglelakken hvis man er idiot nok til å bruke noe så patetisk. Slik jeg piller av skjermen på det som er igjen av den mishandlede iPhonen min. Jeg både hater og elsker iphonen min. Slik Gollum i ringenes herre hater og elsker seg selv og ringen. Jeg forventer ikke at dere skal forstå dette.
For litt over en uke fikk jeg en sterk trang til å se alle ringenes herre filmene. Så da satt jeg oppe hele natten og så nettopp alle ringenes herre filmene. Det skulle jeg aldri gjort. Siden da har jeg brukt hver natt til å se på ringenes herre. Det er ikke noe jeg kan noe for. På bare denne uken som har gått nå har jeg sett ringenes herre 1, (ringens brorskap tror jeg den heter), hver natt, og blir bare ikke lei. Jeg ser ikke på dette som et problem. Det er bare en måte å bruke ventetiden til jeg skal dø på.
Med tanke på at hjernecellene mine stadig etser opp, blir det vanskeligere og vanskeligere å huske på ting. Derfor går jeg nå alltid med gule post it lapper og penn i lommen min, så jeg kan skrive ned det hjernen min ikke klarer å huske. Hjernen min husker ingenting. Post it lappene blir hyppig brukt.
Noen liker å forbrenne kalorier. Jeg liker å forbrenne tid. For å forbrenne tid i sted leste jeg noen av bloggene til de som er på blogg.no sin toppliste. Faen for noen idioter. Jeg måtte til slutt gjøre en rask tilbaketrekning siden trangen til å drepe noen ble så sterk at det ble helsefarlig for de andre som bor i dette huset å bo her. Nå ble du mindfucked. Det går fint, for det ble nemlig jeg også.
Jeg ønsker meg skikkelig en perser katt. Jeg har allerede en annen katt også da, og det er ikke det at jeg ikke er glad i den. For jeg elsker den. Jeg elsker den så høyt at det ikke er mulig for meg og sette så stor pris, være glad i eller elske andre mennesker i livet mitt som jeg burde. Men allikevel ønsker jeg meg en perser katt. Eller en norsk skogkatt. Det må være en kattunge. Hvis ikke vil jeg ikke ha den. Jeg vet om flere som vil gi meg en katt til. Kanskje hele to-tre stykker. To-tre stykker er mange mennesker.
Bortsett fra alt dette, har jeg blitt slavisk bundet til spiller tapped tut. Alle burde laste ned tapped out fra app store til sin iphone. Hvis du ikke har iphone er du idiot. Iphone er det eneste det er lov å være mainstream på. Så ikke last ned tapped out. Da blir det bare mainstream, og da kan jeg ikke spille det mer. Eller jo kanskje, siden det er på iphone. Og iphone-maniaen er det lov å være mainstream på. Lenge leve hipstere.
(Siden jeg var usikker på hva hipster egentlig betyr, søkte jeg det opp på wikipedia så jeg kunne lære meg hva det betydde. To lange wikipedia avsnitt senere var jeg ikke det minste klokere, og visste ihvertfall ikke hva hipster betyr. Men det høres bra ut, selv om jeg ikke vet hva jeg betyr. Så jeg velger å definere oss barteuser som hipstere, selv om vi ikke vet hva det betyr. Yolo)
Jeg hater yolo, og synes at det er det styggeste uttrykket på jord. Enda verre enn lol, selv om jeg konstant blir tvunget av meg selv til å bruke det, for å komme med noe som skal virke som en begeistret reaksjon til andre menneskers patetiske forsøk på å være morsomme. For de som ikke vet det betyr yolo; you only live once. Sykt teit. Jeg er jo en katt, jeg har ni liv. Yol9tssyysf. Ingen forstår hva det betyr. Selv har jeg allerede glemt det. Lenge leve hipstere.

Én kommentar

bitcha gg

28.10.2012 kl.18:56

skriv mer eller så kommer jeg på natten og stjeler din julebrus og peppekakene og julegrøten din.

Skriv en ny kommentar

barteus

barteus

15, Bærum

Bart for faen. På denne bloggen skal jeg blogge om mmeg selv, barteus, og barter da seff<3333

Kategorier

Arkiv

hits