Karma indeed is a bitch. Indeed.

Hei.

I går satt jeg og skar opp grønnsaker, når en plutselig smerte skar gjennom hodet mitt. "aarrgh!!" skrek jeg, og skar av meg fingerene. Aah kjære venner, det var smerte beyond imagination, men la oss nå ikke snakke om det. Det er ubetydelig nå. Blindet av smerte stablet jeg meg inn i stua og fant nål og tråd. Mens jeg sydde på meg fingrene forsto jeg hva smerten kom fra. Fra arret på pannen min. Med form som et sikksakklyn.

Smerten i arret kunne bare komme av en ting; Voldemort must be close. Raskt grep jeg etter føniksstaven min, til jeg kom på at jeg har jo allerede drept Voldemort, grillet han og spist han. Ganske fortumlet fortsatte jeg det kjedsommelige arbeidet å sy på fingrene. Mens jeg sydde på den siste fingeren, slo det meg som fuglebæsj på en skyfri dag. Barteus hadde blogget. Med en stor klump i halsen stavret jeg meg bort til min "datamaskin". Silly muggleshit. Med fingre som ristet som om jeg hadde Parkinson tastet jeg inn barteus.blogg.no. Et øyeblikk stirret jeg bare tomt på skjermen før jeg skrek. I det øyeblikket jeg skrek føk klumpen i halsen min ut, og skriket jeg over til et hyl.

Jeg var knust. Rasende. Fortvilet, hvordan våget den å blogge om noe så.. Så idiotisk! Fortsatt hylende løp jeg bort til skapet mitt og rev ut broomsticken min. Så slengte jeg meg opp på den og satte av sted opp i luften. Et øyeblikk hang jeg bare i løse luften og snuste inn etter en bestemt lukt. Et smil fullt av satisfaction plantet seg på fjeset mitt i det jeg satte av sted mot lukten. I det jeg fløy over en potetåker så jeg den. Den idiotiske poteten. Jeg trakk staven ut av øret mitt og siktet omhyggelig på nesen til poteten før jeg skrek: AVADA KADEVRA.

Vil du vite hva som skjedde?;]Vil du?

VIL DU?

Den døde. Karma indeed is a bitch.Håper dere dør en smertefull død, hilsen meg.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

barteus

barteus

15, Bærum

Bart for faen. På denne bloggen skal jeg blogge om mmeg selv, barteus, og barter da seff<3333

Kategorier

Arkiv

hits