schakkalakkaschakkalakkakakkerlakk

Hei! barteus her! men ikke DEN barteus, den andre;))) jeg vet at dere ble skuffet og trodde det var taperbarteus, men lykkelige når fant ut av det var uberbarteus. og hvordan vet jeg dette? fordi jeg ser på phineas og pherb. de er konger, holy shit det programmet, høhø. fack neei de er ikke konger, men keisere. brady og han andre er konger på øya kin kow. aaah, disney channel<3333333

 

  jaja, hehehe. vil dere høre en historie? ok, here it is;

 

         det var en gang en potet. denne poteten het, tja, hva skal vi kalle den? vi kaller den tilfeldigvis barteus. ok, barteus var en vakker potet. men barteus kunne ikke se sin egen skjønnhet. han kalte seg selv feit og alt som hører med det. plutselig en dag sluttet barteus å spise! han var helt desperat, han fikk spiseforstyrrelser, altså han rev av skall og potet av seg selv og kastet det. men ingen var der til å se og støtte barteus. sånn serr liksom, alle var opptatt på facebook:(( okey hvertfall, plutselig så hadde barteus de vakreste formene de kan se for deg. h*n bare; wow omg! warrup? og gikk til nærmeste modellbyrå. de bare; seff faen, vi har en work til deg! bartues bare; hell yeeeah. jaja, barteus var klar for å bli modell da. men det var ikke det de hadde ansatt barteus til å gjøre. arbeidsgiverne til barteus kom, også før han visste ordet av det, var han delt opp i biter og lagt på tallerken. h*N bare; ÆÆÆ, warruup? ikke spis meg a, hva faen dette er jævlig kjipt drit i herregud bitchees herreg----- også var han spist. hm, trist, eller hva? jaja.

 

   vel, hva synes dere om historien min? personlig hatet jeg den og skal spise blogg.no etterpå fordi den er der. *herregud nei barteus, den var jævlig bra!!* LØGNER!!! LØGNER!!!! brenn.

 

 

  hhehheheh.. guuud den jævla samvittigheten min, fuck den jeg klikker ehe. life's hard.

 

  okey, brb babes, skal gå å banke samvittigheten min.

 

   *bankbank*

 

 back on track;]]]]]

gledestårer: :') jævla ost.takk :') wooooooooooooOOOoOOOoOOOOoOooooooOOoOoOoO.

 

 

 

 

 

   HADE. 

2 kommentarer

TAPERBARTEUS

07.02.2012 kl.17:04

LSIMSBEEITBOF,NSILSIMRLATITH<33333

emilie ingebritsen

07.02.2012 kl.21:37

:OOOOOoOOoOOOOoO

Skriv en ny kommentar

barteus

barteus

15, Bærum

Bart for faen. På denne bloggen skal jeg blogge om mmeg selv, barteus, og barter da seff<3333

Kategorier

Arkiv

hits